Mai mulţi artişti au câştigat sume fabuloase în noaptea dintre ani! Delia conduce topul!

Delia este unul dintre cei mai în vogă artişti de la noi. De Revelion, solista e mereu pusă în situaţia de a alege unde să cânte pentru că îi e imposibil să ajungă în toate locurile în care este aşteptată.

Din patru concerte susţinute în noaptea de Revelion, Delia ar fi încasat aproape 60.000 de euro. După muncă a venit însă şi răsplata. A doua zi artista s-a urcat în avion şi a plecat într-o vacanţă exotică, inforeaza Stirile TVR.

 

Din informaţiile obţinute pe surse, foarte bine plătit pentru concertele din noaptea dintre ani a fost şi Horia Brenciu. Pentru un recital cu toată formaţia, lui Brenciu pare să-i fi intrat în conturi în jur de 28.000 de euro.

Nici moldovenii de la Carla’s Dreams nu au cântat degeaba. Unele surse vorbesc despre 25.000 de euro pe concert, în timp ce altele spun că trupa ar fi cerut 40.000 de euro pentru o cântare în noaptea de Revelion.

Ştefan Bănică Jr. este şi el un artist pe care orice organizator de evenimente şi-l doreşte. Prestația lui de Revelion a costat 25 de mii de euro.

 

Sursa: TVR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *